معرفی رشته علوم مهندسی صنایع غذایی:

با توجه به نیاز روزافزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی ازمهم ترین مسائل که توجه اندیشمندان و دولتمردان را به خود جلب کرده است، رشته علوم مهندسی صنایع غذایی میباشد.علاوه بر این رشد وتوسعه جوامع وپیشرفت علوم وصنعت، سبب پیدایش فراورده های جدیدغذایی و کمک غذایی به شکل روزافزون احساس میگردد. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص مردم به کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و … همگی دلیل بارزی هستند که اهمیت این رشته تحصیلی را نشان میدهند

توانایی های لازم برای تحصیل در این رشته:

داوطلبان باید ضمن داشتن علاقه کافی در دروس شیمی و زیست شناسی و ریاضی توان بالایی داشته باشند.همچنین از آن جا که زمینه اشتغال در این مورد در کارخانجات وخط تولید است داوطلب باید از توان جسمی مطلوب برخوردار باشد.

گرایش های این رشته:

این رشته دارای ۱۴۴ واحد درسی میباشد.

گرایش این رشته در زمینه کنترل و بهینه سازی فرایند های غذایی ودرزمینه های

تجهیزات و ماشین آلات وبسته بندی مواد غذایی و همچنین کارشناسی آزمایشگاه

غذا و دارو و بهداشت و کارشناسی مواد خوراکی و آشامیدنی و آرایشی است.

موقعیت شغلی و بازار کار:

فارغ التحصیلان رشته علوم مهندسی صنایع غدایی، بسته به توانایی های فردی

والبته دانش مفیدشان مسئولیت های متفاوتی نظیر؛ مدیریت تولید، مسئولیت های

آزمایشگاه ها، انجام فعالیت های تحقیقاتی برای بهبود کیفیت تولید غذا، تولید

محصولات جدید، والبته به عنوان کارشناس در سازمان غذا و داروی کشور

فعالیت کنند

 

اگر به دنبال یافتن مشاور خوب هستید؛ آن را به ما بسپارید. ما تضمین می کنیم بهترین مشاورین غیر حضوری را در اختیار شما قرار دهیم.

درخواست مشاوره


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *